เอกลักษณ์

คุณธรรมนำชีวิต  พัฒนาศิษย์ด้วยจริยธรรม

คุณธรรมนำชีวิต            หมายถึง ส่งเสริมและสนับสนุนนักเรียนในการนำคุณธรรมมาใช้ในการดำเนินชีวิตประจำวัน

พัฒนาศิษย์ด้วยจริยธรรม หมายถึง โรงเรียนและครูผู้สอนจัดกิจกรรมอย่างหลากหลายให้นักเรียนได้ประพฤติปฏิบัติตามหลักจริยธรรม

Uniqueness

An ethical life Moral Development

An ethical life means to support and encourage learners using moral ethical standards in their daily life.

Moral Development means to that the school especially the teachers are using various activities to abide by the moral philosophy.

Post Author: ..