วิสัยทัศน์

เป็นผู้นำในการพัฒนานักเรียนให้มีคุณภาพและเทียบเคียงมาตรฐานสากล มีคุณธรรม จริยธรรม และค่านิยมที่พึงประสงค์ บนพื้นฐานความเป็นไทยตามหลักปรัชญาของเศรษฐกิจพอเพียงภายใต้การบริหารจัดการด้วยระบบคุณภาพ

Vision

To become the leaders in developing learners to be World Class Standard citizens focusing on building quality students with moral ethics and desirable characteristics based on the philosophy of sufficiency economy beyond the quality system management.

Post Author: ..